MITT I LIVET

Hej hjärtan!

Hoppas allt är bra med er, själv är jag lite nere då det är en speciell dag men det är bara att göra det bästa!

Snart är det skoldags och jag är lite stressad över hur det blir med Chiko då jag nu kommer gå i princip 8-4 i skolan denna termin så jag hoppas vi kan hitta en bra hundvakt , råkar du vara nån eller känner någon som vill mysa med världens kärleksfullaste, energiska hårboll på veckoluncher så hör av dig.

Sen har min barndomsdröm gått i uppfyllelse! Vi har ett äppelträd på gården! Finns ingen som älskar äpplen så mycket som mig, och håller på att torka äppelchips och ska koka lite äppelmos. Känner mig som Ernst hahah!

Sen hade jag spadag med mina fina klasskompisar, så lägnesen vi alla sågs och är glad att vi fick en stund på IKSU spa, ett av mina favoritställen här i stan. Så kul att få träffa Emelies kille, är grymt imponerad för övrigt att han kom.

Är kär i mina nya naglar! Har verkligen blivit besatt med nagelvård och älskar det verkligen. Tufft att låta bli att pyssla med dom just nu hahah! Har lite väl lätt att slukas upp av projekt.

Men detta blev en liten livsuppdatering, tänkte följa trenden och älskar att visa lite bilder från olika tillfällen i min kamerarulle. Hoppas ni gillar det också.

Kram!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229