Hej sötnosar och välkommen in i vecka 2!
Denna vecka så börjar mitt nyårslöfte. Jag har ett sjukt tungt och jobbigt nyårslöfte men det är att bli frisk och få må bra. Få ett sunt förhållande till mat, träning och mig själv.

Idag så sov jag till tolv.. inte planerat men har sovit så extremt lite hela veckan så det behövdes. Ska försöka ställa om dygnet tills onsdag då skolan börjar igen.

Tänkte fräscha upp knoppen lite och gå på en promenad med Ella och det var så välbehövligt. Men jag klädde mig i trippla lager för att slippa frysa haha och det blev såå varmt. Men mysigt var det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hörni och välkommen 2018! Må detta år bli mycket bättre än ett ruttet 2017. Är så tacksam över min mamma under 2017. Hade garanterat inte stått här idag annars. Är också extremt tacksam över mitt gym och innebandyträningarna som har varit min terapi.


Nu väntar en veckas lov till och sedan så börjar skolan igen och då blir det till att klippa hår i massor. Ska bli superkul! Dock har vi matteprov när vi kommer tillbaka som jag förstår ca 0% av.. Aja det blir säkert bra.

Kram!!

Likes

Comments