Hej lovelies!

Sitter på bussen in till skolan med mitt nya hår! Vad tycks? Har ljusat upp det i längderna i en varmare kopparfärg. Jag gillar det verkligen! Många mörkar ner håret på hösten men inte jag haha!

Vi har skolfoto på skolan idag, blir väldigt intressant måste jag säga. På spalektionen har vi produktgenomgång och sedan ska vi jobba på vår trendspaning.

Har fått frågor om jag blev nöjd med valet av program och jag skäms lite för att säga att jag känner att jag borde valt frisör. Men men vi får se om det löser sig. Jag ber till Gud iallfall att jag ska få en reservplats då jag är förstareserv.

Ha en fin tisdag!
Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 333 Readers

Likes

Comments

Hej hjärtisar! <3

Söndagsångesten ångar hemma hos mig idag. Trött och inte utvilad tyvärr. Men ny vecka, nya tag.

Har jobbat hela dagen och på kvällen kom familjen hem och vi for in till stan och käkade middag på Avion. Jag gick ett varv på Ikea medans de andra shoppade och det var så mysigt och tillfredsställande. Längtar verkligen efter att få flytta hemifrån. Bor på Hemnet och Pinterest just nu och kollar på lägenheter. Försöker också hålla mig motiverad till att spara pengar. Har satt upp ett sparmål på mitt bankkonto att ha 50.000 när jag fyller 20. Har 70% kvar hehe så det är bara att spara spara spara.

Lägger in lite motivationscitat från några kända profiler som verkligen lyckats.

Kram!

  • 335 Readers

Likes

Comments

Hej finisar!

Fredag idag! Pop the champagne, har längtat efter helg. Speciellt efter att ha sovit ca 3 timmar inatt. Tur man slutar 10:45 på fredagar. Det är matmarknad i stan idag så jag och mina vänner drog in och lunchade och köpte macaroons. De var så otroligt fina verkligen!
Har saknat mina vänner sedan jag bytte klass så det var superkul att få ses en stund.

Ha en fin helg nu babes!

  • 349 Readers

Likes

Comments