Hej hörni! Hoppas ni som bor i Norrland har njutit lika mycket av solen de senaste dagarna som jag har!

Idag så skulle jag på husvisning med Pappa så jag och tjejerna tog en sväng på stan för att fördriva tiden och vi drog och åt lite frozen yoghurt. Sedan så var det dags. Huset låg i världens dröm-läge. Älskade det. Huset är renoverat -01 så det är givetvis detaljer som fattas. Gammal elektronik som skulle behöva bytas ut, ett sovrum som behöver väggar, rabatter som behöver fixas osv. Men det kändes hemma. Fick riktigt bra vibbar när jag klev in och det pirrar i hela magen nu när jag skriver detta. Tänk möjligheterna som öppnas med att flytta till Umeå! Och det är två kvarter från dragonskolan.. det är det bästa tror jag. Hela jag skriker efter en nystart och detta är precis vad jag behöver.


Ikväll så körde jag lite hemmaträning. Core blev det (som alltid haha) och avslutade kvällen på altanen. Längtar efter gym imorgon!

Ha det så fint så länge! Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 1032 Readers

Likes

Comments

Hoppas du mår bra idag! Det gör jag iallafall. Äntligen fredag. Med detta otroligt mardrömslika väder vi i Umeå har just nu ser det ut som julafton är här vilken vecka som helst. Men trots det kalla vädret hade jag en av de roligaste löpträningarna jag haft i onsdags. Det var med mitt innebandylag och så himla roligt var det! Vi gjorde lite vanliga saker såsom backintervaller men vi hoppade även hopprep, skulle transportera innebandylag på så kort tid som möjligt, sammarbetsövnibgar osv. Så jobbigt och så kul! Precis som jag vill ha det.

Så ut och kör träning som DU tycker är kul. Gör det inte för att du måste, för någon annan eller för att dina hjärnspöken tvingar dig. Träning SKA vara kul och få dig att må bra, så hitta den träningsformen du gillar och våga variera! Gå på spinning en dag, spela fotboll en annan, simma en tredje och avsluta med yoga. Testa testa testa och njut av att din kropp är stark och orkar bära dig.

Kram!

Likes

Comments

Hej underbara!

Åh är så himla glad! Äntligen har jag gjort bort spanska nationella som jag gått och oroat mig över. Gick helt okej. Kan knappt vänta tills jag får börja om ettan på en ny linje. Att tycka om att gå till skolan. Slippa paniken och ångesten.
Tänkte förresten sätta mig ner och spela in en video om just mitt programbyte, hur låter det?

Men, jag har gått och köpt världens bästa puder! Mac prep + prime och jag älskar den verkligen. Ger inte ett kakigt lager, håller så mycket längre än mina andra puder och är supersmidig att ta med sig.
Rekommenderas verkligen!

Och hörni, måste bara dela med mig av hur glad jag blir för att jag har hittat tillbaka till en gammal kompis jag känt länge. Jag var så otroligt omogen förr och ångrar verkligen att jag tog henne för givet. Men är verkligen tacksam över att hon är så fin person och släppte in mig igen. Bästa du om du läser detta!

Snart är det fredag babes så håll ut! Jag ska unna mig ett gympass, vad ska du göra på fredag?
Kram!

Likes

Comments