Hej finisar!

Sitter uppe och har redigerat lite bilder med en strulig photoshop och lyssnar på fina låtar.
Jag har klippt mig! Ni som följer min Instagram vet redan, men för er andra så är detta nog en nyhet! Jag är så himla nöjd (och pank). Jag klippte mig hos Qlip4You i Vännäsby och det är verkligen världsklass på dom.

Har ni hört Zara Larssons nya album? Är det någon som är precis som jag och lyssnar sönder det? Och kan vi prata om hennes låtar "I can't fall in love without you" och "TG4AM"? Texterna beskriver mitt liv och båda är så otroligt bra. Gråter ofta till I can't fall in love without you bara för att den är så vacker. #hopplöstkär

Men, en annan nyhet. Jag ska förmodligen gå om 1:an och börja ett praktiskt program. Det står mellan Frisör och Stylist och Spa. Är kluven i mitten. Så om någon har några råd så får ni gärna meddela mig!

I onsdags var det så otroligt fint ute så jag och Ella sprang ut och fotade klockan 19 mitt i Golden Hour. Så här får ni lite bilder!Ser ni mitt hår?!? Det är superkort och mörkrött. I love.
Om ni undrar vart mina kläder är ifrån så har ni det här:

/Byxor-Monki/Skor-Din sko/Linne-H&M/Kavaj-Vila/Halsband-SNÖ/

Ha en jättefin fredag imorgon hörni så ses vi!
Kram <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej från en lilahårig tjej!
Iallafall tillfälligt.

Jag har lagt i ett pigmentbalsam för att få lite färg, jag som alltid har drömt om lila hår. Det gav tyvärr inte så mycket effekt och allt är snart borta efter några hårtvättar. Den mesta färgen satte sig i hårbotten så jag gick runt med lila hårbotten där i några dagar.

Men just efter jag "färgat" håret syntes det väldigt tydligt. Särskilt i kameralinsen med rätt ljus. Så här får ni se hur det blev!

Före:

Efter:

Vad tycker ni?

Borde jag färga mitt hår lila permanent? Eller satsa på en annan färg?
Bjuder på lite bts bilder här nedanför.
Kram!

Likes

Comments