Min älskade syster fyllde torsdag den 26:e januari 14 år, helt galet. Vi firade med paket på morgonen och hemmagjord sushi på kvällen. Ganska perfekt dag! Äntligen är det fredag och efter en vecka med jättedålig sömn (som vanligt) så längtar jag efter att ta igen några timmar nu i helgen.

Iallafall ska jag iväg och döma lite innebandy, sedan blir det gym. Inplanerat för imorgon är innebandymatch, kalas för Ella, en haul på mina senaste smink inköp och lite lördagsmys med min favorit❤️

Ha en fin helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej söta ni! Hoppas eran skoldag har varit bra.
Min var helt okej. Drog på mig mina favorit-jeans från Gina och mina bruna boots idag och vips blev måndagen lite roligare.

Köpte också en juice idag på väg hem, favoriten från Naked Juice var och den heter Lemon Ginger Fizz med endast apelsin, citron ingefära, ananas och lite is. Bästa juicen och hur god som helst och man känner sig pigg och fräsch när man stoppar i sig bra och nyttiga saker.

Nu ska jag sätta mig och ta igen matten. Supertaggad.. Eller inte.

Kram, N

Likes

Comments

...morgon idag. Himlen bara lyser rosa och orange. Är nu på väg in till skolan och lyssnar på massa fina låtar så man bara vill gråta.

Vi har haft så chill schema i veckan. Måndag var dock som vanligt.Jag tog ledigt i tisdag för att jag var tvungen, onsdag slutade jag 13:20, torsdag började jag 10 och slutade 13:50 och idag börjar jag 10 och går till tio i 3. Ska inte klaga.

Ha en fin helg hörni

Likes

Comments