Hej hopp!

Idag är det måndag. Yay.. Prov väntar för mig.

Jag kan knappt vänta tills jullovet. Det är så otroligt mycket pågående för mig just nu.
Jag fyller ju år om dryga 2 veckor, och julafton direkt veckan efter. Man får hitta saker att se fram emot mina vänner. Det hjälper verkligen mig.

Men nu är det ju som så att jag kan ha varit på mitt livs kanske mest spännande hockeymatch.
Stämningen i hallen var helt sjuk, och spelet var så otroligt spännande!

Modo - Björklöven.

Lyckligtvis vann Modo på straffar. Jag han få några bilder faktiskt!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Confession time:

jag har inte varit speciellt glad på sista tiden. Jag har varit nere, inte haft någon riktig energi och motivation till diverse saker och jag har varit så otroligt lättstött. Minsta grej, minsta ord har jag tagit så jäkla hårt.

Så snälla, tänk på vad ni säger och skriver till andra människor. Just din lilla "oskyldiga" kommentar på någons dåliga hårdag kan vara droppen som fick glaset att rinna över. DU vet aldrig vad som händer bakom stänga dörrar.

Be kind.


Likes

Comments

Hej mina snögubbar!

Äntligen är det första advent och jag börjar få en liten julkänsla. Jag har juldekorerat rummet, vi har gjort pepparkakshus, vi har fått snö och jag ser juldekorationer över allt.

Tror att få har missat att "black friday" var i helgen. Och jag har spenderat pengar!

Jag beställde ett paket från Kicks som jag ska visa sedan.. Vänta och se!
Men annars fick jag med mig ett liquid lipstick från Sleek i färgen shabby chic och the body shops nya borstkollektion. Jag köpte deras N83E.

Men nu, till lé grand finaly:

Imorse fick jag och mina systrar ett kort av våra föräldrar där de skrev att vi har fått en The Body Shop adventskalender.. Jag blev så himla glad! Jag har alltid velat ha en.


Sedan måste jag få ge otrolig cred till en tjej jag pratade med igår. Hon och jag har inte precis varit bästa vänner. Men jag har aldrig riktigt förstått vad hon haft emot mig.. Så jag frågade hennes pojkvän vad hon hade emot mig och efter det så skrev hon till mig och jag fick reda på vad hon hade emot mig. Så äntligen har vi rett ut alla problem och jag är så lättad. Hon är en otroligt fin tjej som jag aldrig ville ha något otalat med från början.

Ha en fin söndag hörni!

Likes

Comments