​Nej hörni, just innan helgen har jag gått och blivit sjuk igen. Åh blir så sur!

I helgen är tanken att vi ska åka på fotbollsavslutning i Sundsvall. Vi ska kolla på fotboll, äta gott på O´learys och sedan checka in på hotell och bara mysa!

Men då får jag bannemej ta och bli frisk först!

Har ni några huskurer att rekommendera får ni gärna tipsa mig!
Kram<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mina underbara, fina läsare!

I helgen har jag varit på något helt obeskrivligt magiskt.

TubeCon.

Jag ska vara ärlig och säga att jag inte var fullt så exalterad som jag kanske trodde/ville innan. Men oj herre vad mycket känslor det har varit i helgen. För er som kanske inte känner mig så är jag 90% av min mobiltid på youtube. De andra 10% är snapchat. Så att få möta sina idoler är en känsla som knappt går att sätta ord på. Men att få prata med dom, lära känna dom tillockmed var något jag inte var beredd på. Detta var så olikt en konsert, eller något annat jag varit på. Stämningen var så kärleksfull, alla youtubers var på sitt absolut bästa humör men det jag tycker var viktigast och berörde mig mest var "Panelerna" och "Parent Park". Det var då två separata rum där man kunde gå in ocg lyssna på Youtubers och deras egna åsikter. Älskade deras Q/N:a som var live och att man fick ställa frågorna direkt och fick dom besvarade.

Men det bästa enligt mig, som rörde mig bokstavligen till tårar var när Melanie Wehbe, Emil M och Thomas Sekelius pratade om HBTQ. Det gav mig en inblick vilket helt galet otroligt bra community youtube har byggt upp, hur man ska älska alla oavsett vad och att kärlek är kärlek och kärlek är fint. Men framför allt att älska sig själv och vara sann mot sig själv. (I skrivandets stund spelas Bruno Mars "just the way you are" upp i mina hörlurar haha).

Men nu till det roliga. Alla bilder. Fotade mest med min mobil men även lite med systemkameran. Det viktigaste fick jag på systemkameran iallfall. Min bild med Felicia Bergström och Thomas Sekelius. Mina hjältar.Tack för att ni kikade in! Har ni varit på tunecon och känt magin? Kommentera!


Ha en fin dag! Kram ❤️

Likes

Comments

Hej hörni!

Åh vad jag saknat bloggen, skitkul att vara tillbaka.

Jag har hunnit med hyffsat mycket i sommar. Jag har rest till Stockholm, Skåne, Dannmark osv, hunnit starta youtubekanal, fotat, träffat kompisar, träffat släkt och familj. Vad har ni gjort i sommar?


Igår gjorde jag en av Ellas söta kompisars naglar! Hon heter Caisa och bloggar på http://nouw.com/caisaj
D
etta var min första "kund" annars har jag bara gjort på familj och vänner. Det tog lång tid men var väldigt roligt!

Här kommer bilder på naglarna:


​Ha en fin kväll så hörs vi snart!

Kram.

Likes

Comments