Hej mina små kaffekoppar!

Tänkte visa er vad jag haft för mig i helgen. Jag har ritat. Mest på papper men igår spårade det och fastnade på mitt ben också..

Jag har alltid varit den mamma fått säga till att inte rita på kroppen, sen jag var en liten bebis men jag har varken lyssnat eller lärt mig. Så än en gång ritade jag på huden. Eller rättare sagt målade.

Sen målade jag av Antonia (Anty) från Youtube. Hon är i Umeå nu och jag vill inget hellre än att träffa henne och lämna över bilden personligen! Skulle bli helt yr av lycka. Så tagga henne gärna i kommentarsfältet på min instagram: @nellysaariBjöd även på en selfie! Men nu är klockan mycket så jag borde sova. Men jag skriver med min crush och det är så beroendeframkallande. Kan inte avgöra om jag är euforisk av tanken att få ge Anty min teckning, min crush eller koffeinet jag drack alldeles för sent..

Men godnatt mina kaffekoppar. Kram.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 1131 Readers

Likes

Comments

Hej hörni och hoppas ni hade en toppen midsommar!

Jag och Emelie fotade lite igår vid älven i Vännäsby då jag är lite för besatt av hennes sjuka talang att ta bilder. Vi tog kanske bara 20 st bilder och alla blev bra.


Vill gärna tipsa om min smyckes-kombination! Jag tycker dom matchar varandra bra och bryter fint med varandra:

Örhängen - snö of Sweden
Armbandet carpe diem - specialbeställt
Silverarmband med hjärta - köpt på Patina
Klocka - Michael Kors

Nu har jag just kört ett tufft fyspass med världens bästa Philip, nu blir det ut och åka fyrhjuling. Åh vad det är kul med motorer.

Sen blir det väl en välförtjänt dusch och ikväll ska vi äta grillat! Har ni varmt? Vi har otroligt bra väder med säkert en 20 grader och sol.

Njut av dagen så hörs vi sen, kram.


Likes

Comments

Ja hörni. Häromdagen sminkade jag min Ella och hon blev väldigt snygg! Självklart ville jag fota men Ella betedde sig som om hon fått i sig två shots vodka och en lina kokain (hon var helt och fullt nykter dock).

Detta resulterade i en väldigt intressant photoshoot med blandade bilder men tänkte dela med mig av den iallafall för den är sjukt rolig (för mig och Ella iallafall).

Så hoppas ni får ett leende på läpparna också. Ha en jättebra dag fina du.


Likes

Comments