Hej du!

Nu är Nelly Saari i Kroatien. Bränd som en räka och mätt är jag efter dagen.
Vi har haft väldigt mycket problem denna resa. Två dagar innan resan får vi veta att hotellet inte är färdigbyggt. Vi börjar kolla efter andra resor men hittar inga så vi åker ändå. Och hotellet finns här och står upp. Vissa smärre grejer är inte klart men det är så vackert här! Kommer bli ett fantastiskt hotell när det är helt färdigt.

Men som sagt det är inte färdigt. Det kommer bli en väldigt lång resa då jag känner mig lite utanför först och främst, sedan saknar jag mina vänner och min pojkvän (ja ni läste rätt), och jag har inte så mycket att göra här.
Men det är mysigt med ledighet.

Detta är som sagt en träningsresa för mig så det känns skönt att kropp och själ mår bra! Solen och hälsosam träning gör mycket.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hola amigos!

Nu är jag påväg. Påväg till Kroatien. Jag kunde vara mer peppad för det känns lite halvers.

Igår hade jag en så himla bra dag. Vi var på klassresa till Tallbacken och jag hade så jäkla kul! Finaste klassen.

Gruppaktiviteter, båtturer, dopp i 10-gradit vatten, hamburgare, badtunna och bastu.
Vi hade hyffsat kul ja. Och det känns som jag kommit mina närmsta ännu närmare. Jag fick ju dock åka hem vid 12-snåret då jag gick upp halv 6 imorse.

Min systemkamera följde inte med men jag bjuder på några mobilbilder.

Lycklig i sinne.

Men nu i Kroatien har jag packat lite för mycket kläder att fota outfit-bilder med. Ska även försöka filma en "travel diary" som jag hoppad ska bli första videon på min kanal.

Detta kommer mest bli en träningsresa för mig. Ledighet, sol och träning.


Så hoppas ni är taggade!

Likes

Comments

Hej finisar!

Sitter på min pappas jobb där jag har prao nu i 3 dagar. Jätteskönt. Kvalitétstid med pappa och jag får fota för hans hemsida, får äta på restaurang och gymma! 

På lördag åker vi till Kroatien och jag har planer på att fota en massa och även göra en "travel diary" i videoformat som jag kan kicka igång min youtubekanal med! Det blir intressant att se hur det går med tanke på att jag inte har någon dator jag kan redigera på men jag älskar redigering så det ska nog inte stoppa mig.

Iallafall så har jag shoppat lite grand inför resan och här kommer en haul! Förlåt för suddiga/brusiga bilder men det var så otroligt mörkt när jag skulle fota. 

Ha en fin dag!

Likes

Comments